🇮🇹 Passione, Emozione, Amore (volgeboekt)

Opening belangstellingsregistratie/voorinschrijving voor de Vogalonga.

De toercommissie van RV Breda is van plan om volgend jaar voor de leden van RV Breda deelname aan de Vogalonga te gaan organiseren. Wellicht heb je daarvan al gehoord. De datum is door onze Italiaanse collega’s inmiddels vastgesteld: 5 juni 2022. Om te kijken of deelname aan deze tocht voor de Bredase roeiers haalbaar is nodigt de toercommissie de leden van RV Breda uit om aan te geven of zij belangstelling hebben voor deze tocht, hiervoor is er nu een webformulier op deze site.
Wat houdt de Vogalonga in? Dit is het grootste roeispektakel in Europa. Ruim 7.000 roeisters en roeiers in 1.700 deelnemende boten variërend van kano’s en roeiboten tot prachtige staand geroeide Italiaanse gondels, leggen 32 kilometer af rond en door Venetië. Met name in de kanalen van Venetië geeft dit een bijzonder schouwspel. Er doen ieder jaar meerdere Nederlandse boten mee aan deze prachtige toertocht en verschillende leden van RV Breda hebben heb deze tocht al eens geroeid. De belangrijkste details van deze tocht vind je in onze brochure, deze kan je pdfhier downloaden.


We zijn er vroeg bij, we hebben nog een goed half jaar te gaan, maar voor dit evenement is heel veel belangstelling vanuit de hele wereld. Roeiers willen hun deelname aan de Vogalonga misschien combineren met een vakantie, met de info uit de brochure kan je alvast je plannen gaan maken.
Het formulier voor de belangstellingsregistratie/voorinschrijving vind je hier. Het minimum aantal voorinschrijvingen dat nodig is om deze tocht betaalbaar te kunnen organiseren is 20. Als dat aantal gehaald is start de toercommissie met de voorbereidingen. Begin 2022 kunnen we aangeven wat precies de kosten zullen worden, pas daarna volgt de definitieve inschrijving. Leden die zich hebben ingeschreven bij deze belangstellingsregistratie/voorinschrijving krijgen voorrang bij de definitieve inschrijving. Dus als je mee wilt naar Venetië vul dan snel het formulier in. De belangstellingsregistratie/voorinschrijving sluit een maand na publicatie van dit bericht. [link naar webformulier]
Heb je vragen hierover, stuur dan een e-mail aan: toer@rvbreda.nl

Een prachtig filmpje met impressies van vorige Vogalonga’s vind je hier.