Walkapiteins gezocht

Nu er weer volop geroeid kan worden zien we dat onze roeiers ook bij andere roeiverenigingen als gast gaan roeien.

Omgekeerd gaat dat ook gebeuren, roeiers van bevriende verenigingen die bij ons op de Mark komen roeien voor tochten naar Geertruidenberg, de Biesbosch, naar het Lamgat of voor het rondje over de Bredase singels.

Voor deze z.g. gastroeiers zoeken wij onder onze leden gastvrouwen/gastheren die deze roeiers bij RV Breda willen verwelkomen, een kopje koffie in te schenken en hen in onze boten het water op te helpen. Kortom alles wat nodig is om voor onze gasten een mooi roeitochtje mogelijk te maken.
Voor veel van onze gasten zullen deze tochten nieuw zijn. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren, daarom ben je de hele dag telefonisch beschikbaar om waar nodig met raad of daad hulp te bieden. Om deze bijkomende verantwoordelijkheid te benadrukken hebben we deze functie een nieuwe naam gegeven: walkapitein.
Al onze toerboten en hulpmaterialen zijn in goede conditie, alle routebeschrijvingen en waterkaarten zijn vernieuwd, dus alles is klaar voor de toertochten. En er is een Handboek Walkapitein dat je kan helpen bij je supporttaken, dit boek ligt in de soos in de boekenkast.

Lijkt het je wat om als walkapitein je Clubwerktaak te vervullen? Voor de meeste leden van RV Breda is dit natuurlijk goed te doen en als je wilt mag je met de gasten ook meeroeien op hun tocht. Voor kleine groepen gastroeiers volstaat het als er één walkapitein is, voor grotere groepen kan het zijn dat er meer walkapiteins nodig zijn. We verwachten dat we niet vaker dan één tot twee maal per jaar een beroep op je zullen doen.

Laat de toercommissie weten of je voor deze leuke taak beschikbaar bent, stuur daarvoor een mail aan toer@rvbreda.nl. De eerste twee boekingen zijn al binnen:
• Woensdag 25 augustus komen 12 roeiers
• Donderdag 16 september verwachten we een groep van 30 roeiers

Lijkt dit je een leuke clubwerktaak maar heb je zoiets nog niet eerder bij de hand gehad of twijfel je of dit bij jou past? De eerste keer kan je dit samen met een ervaren collega doen.
We horen graag gauw van je!