Coronaprotocol per 15 oktober

17510 coronavirus particle particula de coronaviruscoronaknopOp 13-10 hebben premier Rutte en minister De Jonge nieuwe richtlijnen uitgevaardigd rondom het beteugelen van de Corona pandemie en hebben het sporten, en ook onze sport behoorlijk, ingeperkt. De Corona commissie (Wouter van Hengel, Sander Verheugd, Wim Rutten ) hebben zich over de richtlijnen gebogen en de belangrijkste wijzigingen zijn (letterlijk overgenomen van de KNRB site) :

opzegformulier

Vul aub je achternaam in

vul aub je voornaam in

vul aub je e-mailadres in

Leden kunnen alleen opzeggen met ingang van en voorafgaand aan een nieuw kalenderjaar. De opzeggingen moeten met dit onlineformulier of schriftelijk bij de ledenadministratie of bij het bestuur voor 15 november van het lopende jaar binnen zijn.

Mocht u als aspirant-lid zich af willen melden dan dient u dat 14 dagen voordat het lidmaatschap ingaat met dit onlineformulier of schriftelijk te melden bij de ledenadministratie of het bestuur.

vul aub de datum in per wanneer u opzegt

Het bestuur wil graag weten waarom u opzegt.