AED

Spectaculaire Jubileumtoertocht

Datum: zaterdag, september 14, 2019
Duur: Volledige dag

Spectaculaire Jubileumtoertocht

La Ligue Île-de-France d’Aviron organiseert al 32 jaar ieder jaar een uniek internationaal evenement: Le Traversée de Paris et des Hauts-de-Seine.

Een 28 km lange roeitocht over de Seine, door het hartje van Parijs, langs de Eiffeltoren en de Notre Dame. Aan deze tocht nemen ruim 200 boten deel. Dit jaar is het evenement op zondag 15 september en Roeivereniging Breda is erbij! Er wordt geroeid in C-vieren.

Dit is het plan:

Zaterdag 14 september:

Vertrek per touringcar van Terheijden naar Parijs, boten afladen, bustransfer naar het hotel en gezamenlijk diner.

Zondag 15 september:

Bustransfer naar de roeivereniging aan de Seine, Frans ontbijt bij de roeivereniging, roeitocht over de Seine, na afloop weer de boten opladen, gezamenlijke feestelijke lunch bij de roeivereniging in Parijs en daarna is de terugreis naar Terheijden. Om 22.00 uur ben je weer terug bij RV Breda.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze jubileumtocht bedragen ca. € 265 per persoon. Dit is op basis van tweepersoons kamers. Wil je een eenpersoonskamer dan betaal je € 40 extra. Het definitieve bedrag wordt bepaald op het moment dat duidelijk is hoeveel leden er meegaan. In dit bedrag is inbegrepen:

· Busreis Terheijden - Parijs v.v. per luxe touringcar
· Hotelovernachting in Parijs
· Botentransport
· Bustransfers in Parijs
· Stadstoer Parijs, mits er voldoende belangstelling is hiervoor (optioneel, meerprijs € 10)
· Groepsdiner op zaterdagavond
· Kosten van deelname aan de roeitocht, incl. ontbijt en lunch op zondag.

De kosten voor deelname moeten uiterlijk op 27 maart betaald zijn.

Voor wie is deze jubileumtoertocht?

Dit is voor alle leden van RV Breda die minimaal het S1 diploma op zak hebben, een jaar of meer roeiervaring hebben en zonder probleem 28 kilometer aan een stuk kunnen roeien. Je zit dus ruim vier uur achtereen op een roeibankje, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Lamgattocht. Af en toe kan er op het water geruild worden met de stuur. Dus eigenlijk is deze tocht open voor bijna alle leden; ervaren toerroeiers maar zeker ook leden die nog niet eerder een toertocht hebben gemaakt. De minimum leeftijd voor deelname is 23 jaar.

Pak deze unieke kans om Parijs te beleven vanuit een roeiboot op de Seine en ga mee! Meld je aan op de voor-inschrijflijst op het prikbord in de soos. De voorinschrijving sluit op 9 maart. Er is plaats voor 30 tot 40 deelnemers. Deze jubileumtocht wordt georganiseerd door de Toercommissie van Roeivereniging Breda. Vragen? Stuur een e-mail aan: toer@rvbreda.nl

Parijs 1

Doorzoek agenda