Lezing Ilja Kok oceaanroeien

Datum: di. 18 jan. 2022 20:00 - 22:00
Duur: 2 Uren

Oceaanroeien: Ilja Kok van onze vereniging heeft grootse plannen: In december 2022 gaat zij samen met Ingeborg Dijkstra, Guus Koppes en Marcel Ates de Atlantische oceaan oversteken per roeiboot. Ze doen mee aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge. Een race die start in La Gomera, Canarische Eilanden en die eindigt in de English Harbour op het eiland Antigua. Een tocht van 4800 km gekenmerkt door hoge golven, uitputting, teamwork, dieptepunten en hopelijk euforie. Het team hoopt er rond de 5-7 weken over te doen, met de oversteek wil Team NEDurance zoveel mogelijk geld inzamelen voor The Ocean CleanUp. 

Op dinsdagavond 18 januari om 20.00 uur geeft Ilja een lezing over het traject tot aan de startlijn. De ins en outs over de boot, het team, de taken, de to-do lijsten, de verplichte cursussen, testen, calorieën, trainingsschema’s, communicatie, drills, het komt allemaal aan bod op deze avond. 
Het team vraagt u om een vrijwillige bijdrage, want de opbrengst van deze avond komt ten goede aan het eten (expedition food) voor de overtocht, en aan The Ocean CleanUp. 
www.nedurance.com 
eerste training video 
@nedurance2022 

Kalender doorzoeken