Pepernotenrace zaterdag 30 november

Gelukkig gaat het anno 2019 bij RV Breda niet over Zwarte Pieten maar alleen over Bruine Pepernoten.

 

Deze keer vindt de leukste roeiwedstrijd van het jaar,‘de Pepernotenrace’, plaats op zaterdag 30 november! De enige blokkade die wij kennen is die van de vloot die ochtend!

SCHRIJF JE SNEL IN OP DE LIJSTEN OP HET PRIKBORD !

Àls het de Goedheiligman lukt om vanuit Apeldoorn zonder wegblokkades naar ons Brabants Parel af te reizen, arriveert hij zeker op tijd om het startschot te geven voor deze gezellige onderlinge wedstrijd. Iedereen is welkom: Crew Classer en toerroeier, sculler en boordroeier, midweek- en wedstrijdroeier, bestuur en bardienst, jeugd en gepensioneerd, technisch talent en krachtpatser: voor iedereen is er een plekje in een van de pakjesboten.

Pepernotes:

  • ’t Heerlijk ochtendje is op zaterdag 30 november van 8:30 tot 12:00 uur;
  • Er is die ochtend een vaarverbod, dus je kan net zo goed meedoen;
  • Je kunt je aanmelden op de inschrijflijst die in de sociëteit hangt;
  • De WedCie deelt de pakjesboten in en zorgt dat in elke boot evenveel roei-ervaring zit;


De te varen afstand is 2,5 kilometer: start om 10:00 uur ter hoogte van paal 6.7 en vervolgens roei je zo hard mogelijk terug naar paal 4.2 ter hoogte van Den Roei.
Gezelligheid is gegarandeerd en in de sociëteit wacht warme chocolademelk, glühwein en verkoop van RV Breda roeikleding door Truus Truesport om de laatste Sinterklaascadeautjes te kopen. De collectie vind je hier en als je iets bijzonders hebben wil kun je het ook van tevoren bestellen, dan neemt Truus het, indien op voorraad, voor je mee!