Voor de fanatiekelingen die trainen voor Skiffkead en/of Tweehead

Van donderdagmiddag 21 maart t/m zondagmiddag 24 maart organiseer ik een ‘trainingsstage’ op de Amstel voor deelnemers aan skiffhead en/of 2-head.

We zijn welkom bij Willem III. Wel moet ik hen informeren, wanneer en met hoeveel mensen we denken te komen. Tevens wil ik, voor zover dat in mijn (trainings-)agenda past, mensen op die dagen coachen en helpen het parcours te verkennen. Mijn planning is om in de loop van de donderdagmiddag bij Willem III te zijn, zodat er vanaf dan getraind kan worden. De ervaring leert dat de donderdag en vrijdag goede trainingsdagen zijn. Het verkeer op de Amstel is dan beperkt, maar in het weekend kan uiteraard ook. Mochten er geen ploegen trainen op zondag, dan gaat het botentransport uiteraard eerder terug. Boten die meegaan dienen uiterlijk woensdagavond 20 maart opgeladen te zijn. Je moet zelf regelen dat je boot mee mag naar Amsterdam. Details over transport volgen,  afhankelijk van het animo onder jullie.
Mocht jij of je ploeg interesse hebben, meld je dan bij mij aan (email: sander.verheugd@outlook.com ) onder vermelding: trainingsstage Amstel.